Kvinnan, som vill vara anonym, men som är ifrån Stockholms området beskrev händelsen, som inträffade i vad som brukar kallas för ”Pride park” under pride veckan, som en av de mest bissara händelser i hennes liv. Kvinnan är dock tacksam och har nu lovat att hon ska slå följe med sin man nästa års Pride parad för att titta på när deltagarna med alla möjliga bokstavskombinationer går i ett tåg från gata till gata.

”Jag har alltid tänkt att det var lite märkligt, måste jag säga, att min man hellre valde att lämna mig ensam hemma under en ledig dag för att ha sin ”grabbdag” och tillsammans med ”sina grabbar” stå och titta på homosexuella män och kvinnor….” Skrev hon i ett mail.

Det var natten till förra söndagen som det skedde en minst sagt märklig incident i centrala Stockholm.
När en våldtäktsman vid namn Kaldemnir gick ifrån att vara en ”pedator” till ett byte. Det unga ensamkommande barnet fick syn kvinnan strax efter klockan 02.00 utanför 7-Eleven, och följde efter henne en bra bit. Hon sade att hon kände obehag och försökte locka andra människors uppmärksamhet. Men, säger hon och suckar; ”Vi bor i Sverige, där folk och våra män endast ”är” på internet…” När kvinnan passerade genom ”pride park”, drog hon in i ett övergivet tält.

Hon slängdes ner på golvet, skrek och vädjade om att han skulle sluta och att han kunde få pengar. Men det lilla ensamkommande barnet förstod inte svenska, och hon insåg att hennes vädjan var förgäves.
När han tröck ner henne och skulle inleda sin våldtäkt, störs dem av att en annan man står precis vid ingången till tältet. Lutande emot ena stolpen och ser ”intresserad” ut. Kaldemnir, eller ”Kalle”, som han också kallas, log och förslog att mannen gjorde honom följde. Stockholmskvinnan ”slog av”, hon trodde de var vänner och att hon nu skulle bli grupp-våldtagen.

Mannen, som heter Farouk verkade inte heller förstå mycket svenska utan talade engelska när han uttryckte: ”Wow… look at this ass…!” Sedan gick det fort. Kvinnan hörde bara honom säga;
”Come here…!!” när han rusade emot Kalle och slet bort honom ifrån kvinnan, som snabbt reste sig.

Han skrek åt henne att gå därifrån -och att stänga igen tältet efter sig. Det gick upp för Kalle att han nu skulle bli våldtagen istället, så hördes liknande gråt och vädjan som kvinnan tidigare utbrast. Men till synes till inget nytta.

”Jag hörde hur de båda skrek. Ena verkade älska det medan den andra verkade få oerhört ont…”
Vad som skedde den natten förblir ett frågetecken för polisen som försökt få klarhet i både offer och förövaren, den enda kommentar dem lämnade till oss var;
”Det är förjävligt! Rent pain in the ass”. Oklart om konstapeln insåg ironin i sin sista mening.

Organisationen Stockholm Pride ser positivt på händelsen och menar att Sverige har fått betydligt fler modiga bokstavskombinationer i och med det stora intaget av flyktingar. Enligt en anonym källa som känner till Farouk, väl, menar att han ofta besöker ”pride park” året runt i jakt på kärleken och enligt källan är han glad. Trodde att Sverige var ett land där homosexualitet är lag -och att det var hans rätt att få ha sex med små ensamkommande flyktingbarn.

”Kalle” Foto: Privat

Previous post My journey up to date
Next post Dog mannen av E.coli viruset efter sexlek?

Goto Top