Harald Berntsson, 52, ville krydda sexlivet efter ha fått reda på att han diagnostiserats med ADHD. Han var länge förtvivlad enligt hustrun Margit då han inte hade större lust att gå i Pride paraden.
”Han ser sig inte som en HNTQLF+ person” säger hon, och avslutade med att han att då ville krydda upp sexet lite. Efter att ha lyssnat till några Tommy Körberg låtar, slog inspirationen och han bad hustrun att komma in till sovrummet för ett spex.

Berntsson åkte självmant in till sjukhuset dagen därpå, men hade en oförändlig aptit och inga allvarligare illamåenden. Till läkarna sade han att ”det snurrade som fasiken när frugan gick upp i brygga” men inte mer eller allvarligare än så. Läkarna ställde ett antal rutin frågor och det enda tänkbara de kunde komma på som skiljde sig i Berntssons mående, var att han vid detta samlag hade slickat baken på sin hustru.

Efter blodprov och en del tester, testadades Berntsson positivt för E. Coli.
Provsvaren har väckt debatt i den svenska läkarkåren och frågan är nu om det är en fara för liv och hälsa att krydda upp sitt sexliv. Mr Berntsson avled igår morse, hustrun märkte av det när hon ”klev av hans ansikte” att maken inte längre andades.

Familjen har begärt en sluten och stillsam begravning och att få sörja i fred.

Previous post Kvinna ifrån Stockholm räddad från våldtäkt – av våldtäktsman
Next post Nya avslöjanden som hålls hemliga till varje pris gällande den svenska massinvandringen

Goto Top